fbpx

VACANCES DE IOGA. Desconnecta, relaxa't i carrega't d'energia

Muntanyes de Prades, del 5 a l'11 d'agost de 2024

Aquest agost et proposem fins a una setmana de vacances de ioga on puguis relaxar-te, desconnectar i cuidar-te practicant ioga en un espai de naturalesa privilegiada, Les muntanyes de Prades.

L’objectiu és abordar temes d’interès per la teva salut i benestar com la gestió de l’estrès, aprendre a respirar, la salut de l’esquena, aprendre a meditar, etc.. Sempre des de la mirada del Ioga integral tal com nosaltres l’entenem (cor, ment i esperit).

El programa d’aquesta 14 ena edició de les Vacances de Ioga a la Natura inclou excursions diàries a paratges de gran bellesa natural (volcans, rius i gorgs, boscos), classes de ioga també diàries, així com chi kung, moviment expressiu Rio Abierto, tallers, etc. Tot això, amb una dinàmica relaxada que et permeti recuperar la connexió amb tu mateix (a) i amb la naturalesa. 

La Bartra, a les muntanyes de Prades,  és una casa rural envoltada de bosc amb unes vistes increïbles, amb dues basses naturals, una sala de pràctica preciosa, i biblioteca, on gaudirem de bon menjar i de bona companyia. 

Proposta

Aquest retir de ioga a l’agost està pensat perquè puguis desconnectar del món, fer una parada i aprendre eines que t’ajudin en el teu dia a dia. 

En un ambient distès, tocarem diferents temes d’interès per millorar el benestar i la salut com la gestió de l’estrès i les emocions, com aprendre a meditar, la salut de l’esquena, aprendrem a respirar, etc..

Sempre des de la mirada del ioga tal com nosaltres l’entenem.

Aquest retir és dirigit per l’Àlex Costa, la Mònica Calvo i la Mònica Costa, els professionals del nostre centre.  https://tallerdeiogapremia.cat/equip

Matins:

8:00-9:00: Pràctica matinal de ioga per començar el dia amb energia. (Escalfament, Salutació al Sol, 5 ritus tibetans, pranayama i meditació). 

9:00. Esmorzar

10:00 Excursions. Us proposem excursions a llocs privilegiats. En cada sortida inclourem també pràctiques de connexió amb la naturalesa: ioga amb els arbres, chi kung, meditació amb els rius, passejos en silenci, banys en gorges de somni.. 

14:30. Dinar i temps lliure

Tardes:

17:00. Sessió de ioga i respiració.

19:30. Sessió de moviment expressiu Rio Abierto o Meditació Dinàmica.

Nit:

21:00 Sopar

22:30 Activitat de nit: balls i danses, cant de mantres, tertúlies, concerts de bols, relaxacions guiades, excursions nocturnes, festes….

*Les excursions són susceptibles de canvi segons les condicions meteorològiques

**Totes les activitats són opcionals

Les muntanyes de Prades

Les Muntanyes de Prades són un espai natural de primer ordre a Catalunya, que compleix amb els requisits bàsics de diversitat, representativitat i singularitat, i és enquadrat dins el sistema mediterrani català. 

La gran diversitat de substrats geològics, junt amb la seva situació geogràfica i orogràfica i l’existència de grans espais lliures on la presència humana és pràcticament inexistent, determina un alt nivell de biodiversitat amb espècies de flora i fauna endèmiques o molt poc comunes.

Conté espais naturals de protecció especial, com les Reserves Naturals Parcials del Titllar i de la Trinitat o el Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet.

Hi ha nombroses rutes per fer i gaudir tant dels seus paisatges com del seu ric patrimoni arquitectònic i cultural. 

Text extret de: http://concadebarberaturisme.cat

La Bartra

La Bartra és un indret molt acollidor i amb una llarga història que es remunta a l’època neolítica i dels ibers. Al segle XVIII s’hi assentà la pagesia de muntanya, que hi va romandre fins a la dècada dels seixanta del segle passat.

El petit llogaret format per cinc famílies, va quedar deshabitat i progressivament s’anà deteriorant…

Amb el temps, La Bartra es va anar convertint en un punt de trobada de vells i nous amics, tant per practicar Taiji, com per gaudir de l’esplendor natural amb excursions, escalades, banys… i quan sorgeix, compartir animades vetllades, filosofia, música…

Arran d’això va néixer la necessitat d’ampliar i millorar les instal·lacions, i a poc a poc, reciclant tot allò que es podia aprofitar, amb temps i molt d’esforç, talment com l’au Fènix, tot aquell munt de runa es va anar convertint en la realitat actual.

LA BARTRA és l’entitat que dona coherència i continuïtat al projecte, així com l’organització pràctica com a casa refugi per poder donar una senzilla però càlida acollida amb una alimentació vegetariana. Tot això fa possible que La Bartra sigui un espai obert tot l’any.

Podeu saber més sobre La Bartra al seu web https://labartra.com/

Una inversió en tu mateixa

centro de yoga

Consulta’ns per altres opcions de durada (6 o 3 dies) o per allotjament en alberg, càmping o furgoneta i et farem el pressupost personalitzat.

Vull venir, com ho faig?

Podeu fer la vostra reserva enviant un whatsapp al 645475372 o enviant un e-mail a info@tallerdeiogapremia.cat.

 

La inscripció només serà vàlida prèvia paga i senyal.

AVISOS LEGALS SOBRE LA RESERVA

La reserva de plaça només és vàlida un cop s’ha pagat la paga i senyal

Entenem la reserva com un compromís entre les dues parts: nosaltres ens comprometem a oferir-te el servei i posar-hi l’ànima perquè tot surti perfecte i gaudeixis d’una experiència enriquidora, i tu et compromets a venir, i a respectar unes mínimes regles de convivència.

NO es retorna la reserva si s’avisa amb menys de dues setmanes d’antelació, excepte en cas de força major degudament justificada amb la documentació adient.