fbpx

A El Taller de Ioga volem posar-te les coses fàcils perquè practiquis tant com vulguis. Per això hem creat aquests horaris. Com pots veure, tenim un munt de sessions en diferents horaris de matí, migdia, tarda i vespre.

 

En qualsevol de les modalitats de tarifes que triïs, l’horari sempre és lliure, per tal que puguis adaptar la pràctica a la teva necessitat i ritme de vida.

Preus

Creiem fermament que, pels seus grans beneficis, el ioga ha de ser accessible a tothom. Per això, volem que les nostres tarifes siguin ajustades i raonables, però que alhora ens permetin sostenir el projecte mantenint un nivell alt de qualitat en les sessions.

En la quota d’un dia a la setmana pots recuperar sempre la sessió. Si una setmana no pots venir, pots venir dues la següent (amb 15 dies de marge).

En les tarifes presencials mensuals (1 dia a la setmana i tarifa plana) s’inclouen també les 3 sessions on-line. Així tens la mateixa sessió que has fet al centre gravada i la pots practicar quan et vingui de gust. I si no pots venir al centre per qualsevol motiu, pots fer la sessió a casa.

Vine a probar una classe gratis!

Reserva la teva classe de prova gratuïta o pregunta'ns qualsevol dubte