fbpx

Les nostres classes de Ioga

Totes les nostres sessions duren una hora i quart.

Comencem amb una petita parada per desconnectar del món sorollós d’on venim, continuem amb un escalfament ben complet per prendre consciència de quin és el punt de partida i desenvolupem les postures fins a l’objectiu de la sessió. Acabem sempre amb relaxació, respiració i meditació. Tot i que la respiració i les pautes mentals estan sempre presents.

Seguim un programa de classes bianual, on cada setmana treballem un objectiu concret i coherent perquè pugui haver-hi una bona progressió en la pràctica i així, cada alumne, senti que «aprèn» Ioga i avança, no només el practica.

La base del nostre programa sempre és la salut física i mental, intentant fer un treball corporal i respiratori complet en cada sessió.

Enguany les dues primeres setmanes de mes les dediquem al «les postures del mes», i la tercera setmana i a la quarta la dediquem a la Salut Estacional, basant-nos en la Medicina Tradicional Xinesa. Malgrat el programa, totes les sessions són globals en elles mateixes.

També, cada setmana gravem les sessió on-line perquè la puguis tornar a fer quan vulguis.

Dividim les sessions grupals en dos segons el grau d’intensitat i dificultat física que s’aplica: el Hatha Ioga i el Ioga Suau. També oferim la possibilitat de treballar individualment.

Hatha Ioga

El Hatha Ioga que fem és el tradicional.

A la classe de Hatha fem exercicis de força, equilibri i estirament d‘intensitat i execució moderada i alta.

Està adreçat a persones que estan o es volen posar en bona forma física de manera conscient i no tenen cap lesió important que restringeixi el moviment.

Si tens dubtes de si és adequat per tu, posa’t en contacte amb nosaltres o vine a provar una classe de manera gratuïta.

Ioga Suau

Encara que continua sent Hatha Ioga, hem volgut crear un espai on la pràctica és moderada / suau i adaptada a les necessitats de cada persona.

Venir de manera contínua permet un manteniment del cos, de la respiració i de la ment.

Adreçat a persones que fa temps que no fan exercici (o no els agrada l’exercici físic), gent gran o persones amb alguna lesió / malaltia que limiti la mobilitat.

Ioga individual

Adreçat a aquelles persones que necessiten una gran adaptació de la pràctica o que volen un acompanyament més individualitzat que en les sessions grupals.

Consells pràctics per la pràctica del Ioga