RETIR DE SETMANA SANTA. Purificació i expansió

Cap de Setmana de Ioga a la Natura

La Comademont (Batet de la Serra, La Garrotxa), 28, 29, 30, 31 de març de 2024

Al principi de la primavera sentim la crida de la natura a sortir cap a l’exterior, desfer-nos de la mandra de l’hivern per expandir-nos i créixer plenes de vida.

Aquesta Setmana Santa et proposem uns dies de retir de Ioga a la Natura amb tot un seguit d’activitats que t’ajudaran a desconnectar i sentir-te millor: ioga, chi kung, relaxacions, passejades i excursions, gestió de l’estrès, etc. pensades per descansar, harmonitzar-te i recuperar energia durant aquests dies. Tot plegat, amb una dinàmica relaxada que et permeti recuperar la connexió amb tu mateix(a) i amb la natura.

Serà a Mas La Comademont, una encantadora casa rural, situada en ple Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, rodejada de boscos espectaculars, prats, silenci i quietud.

VALORACIONS DE LES PERSONES ASSISTENTS ALS NOSTRES RETIRS

UN PROGRAMA BEN CUIDAT PER QUE GAUDEIXIS I ET RELAXIS

Totes les activitats estan adaptades a tots els nivells de pràctica, perquè tothom la pugui gaudir, des de principiants fins a experts.

El programa en aquest retir de primavera és el clàssic que oferim als nostres retirs: passejades per la Natura, sessions de ioga sense presses i ben completes (incloent-hi postures, relaxacions i respiracions), meditacions, Moviment Expressiu Rio Abierto, banys de bosc, silenci… És important que sàpigues que totes les activitats són opcionals.

Aquest retir s’estructura en 3 parts, seguint l’harmonia del moviment de l’energia a la primavera:

  • Purificació i desintoxicació: tarda de dijous i tot el divendres
  • Connexió amb la força interna / nutrició: tot el dissabte
  • Expansió de l’energia: diumenge al matí.

Tot seguit trobaràs el programa detallat, tot i que pot haver variacions de darrera hora, en funció de les necessitats i demandes del grup i de la climatologia.

Retir Setmana Santa

MAS LA COMADEMONT, Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Mas La Comademont està situada al terme municipal de Batet de la Serra dins mateix parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, comarca famosa pels seus més de 30 cons volcànics i pedreres basàltiques, a uns 720 metres d’altura sobre el nivell de la mar.

La casa disposa d’una gran sala per als nostres tallers, amb terra de fusta; habitacions àmplies, amb una capacitat total d’aproximadament 50 persones; dos salons amb sala d’estar, biblioteca i sala de jocs.

Podrem gaudir de la Natura de l’entorn en els camps oberts a Pirineu, envoltats de roures i castanyers, i els boscos de fagedes del Parc Natural.

Podeu saber més sobre Mas La Comademont al seu web https://www.lacomademont.com/ 

UNA INVERSIÓ EN TU MATEIXA

Els preus ho inclouen tot (allotjament, àpats, activitats i revetlla) excepte el desplaçament fins a la casa.

Per altres opcions, consulta’ns.

VULL VENIR! Com ho faig?

Posa’t en contacte amb nosaltres per fer la reserva i consultar-nos qualsevol dubte que tinguis. 

Envia’ns un whats al 645475372 o fes servir el botó d’aquí a sota. 

 

La plaça només es confirma prèvia paga i senyal.

AVISOS LEGALS SOBRE LA RESERVA

La reserva de plaça només és vàlida un cop s’ha pagat l’import corresponent a la reserva.

Entenem la reserva com un compromís entre les dues parts: nosaltres ens comprometem a oferir-te el servei i posar-hi l’ànima perquè tot surti perfecte i gaudeixis d’una experiència enriquidora, i tu et compromets a venir, i a respectar unes mínimes regles de convivència.

NO es retorna la reserva si s’avisa amb menys d’una setmana d’antelació, excepte en cas de força degudament justificada amb els documents corresponents que ho acreditin. Pots llegir la nostra política sobre devolucions aquí