RETIR IOGA PER SANT JOAN 2024. La saviesa del cor

Cap de Setmana de Ioga a la Natura i revetlla conscient

La Comademont (Batet de la Serra, La Garrotxa). Del 21 al 24 de juny de 2024

Et proposem passar uns dies de retir de Ioga per St. Joan. Et proposem una revetlla diferent i conscient, en plena natura, lluny dels petards i els sorolls. En una nit màgica com aquesta et convidem a explorar la teva pròpia essència, a desfer-te de les màscares i atrevir-te a ser tu mateix(a). Per això hem preparat una nit de foc, dansa, cant i celebració, tot recuperant l’essència original d’aquesta festa que vol donar la benvinguda a l’estiu.

I per preparar-nos bé, et proposem un cap de setmana llarg de relaxació, tranquil·litat i connexió tot practicant ioga a la natura. El programa també inclou excursions, creativitat, tècniques de massatge, moviment expressiu Rio Abierto, etc… Tot això en un entorn privilegiat: a La Garrotxa, en una masia antiga envoltada de boscos i prats, en ple parc natural.

VALORACIONS DE LES PERSONES ASSISTENTS ALS NOSTRES RETIRS

UN PROGRAMA BEN CUIDAT PER QUE GAUDEIXIS I ET RELAXIS

Totes les activitats d’aquest retir de Ioga de Sant Joan estan adaptades a tots els nivells de pràctica, perquè tothom la pugui gaudir, des de principiants fins a experts.

De manera general el programa previst es divideix en dos grans blocs:

Revetlla:

Us proposem una nit màgica i diferent, presidida per la Flama del Canigó, on tornar a l’essència de la celebració del St. Joan, connectant amb el foc i els elements, les estrelles, els cants i les danses.  Un espai per recuperar l’esperit alegre, festiu, innocent i en harmonia amb els  elements, atrevint-nos a ser i gaudir qui de debò som. Una nit plena de sorpreses i encant on perdre’ns per tornar a trobar el nostre centre.

Cap de setmana de ioga a la natura:

Aprofitant la natura de l’entorn treballarem amb totes les eines del ioga per obrir i obrir el cor, calmar amb les emocions i connectar amb la nostra essència:

El programa inclou  dues sessions de ioga al dia sense presses i ben completes (incloent-hi postures, relaxacions i respiracions), meditacions, banys de bosc, moviment Expressiu Rio Abierto. Tot pensat per recarregar piles, trobar calma i connectar-te amb la teva essència. 

* Ens reservem el dret de modificar el programa, en funció de les condicions climatològiques i les necessitats / demandes del grup.

MAS LA COMADEMONT, Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Mas La Comademont està situada al terme municipal de Batet de la Serra dins mateix parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, comarca famosa pels seus més de 30 cons volcànics i pedreres basàltiques, a uns 720 metres d’altura sobre el nivell de la mar.

La casa disposa d’una gran sala per als nostres tallers, amb terra de fusta; habitacions àmplies, amb una capacitat total d’aproximadament 50 persones; dos salons amb sala d’estar, biblioteca i sala de jocs i piscina.

Podrem gaudir de la Natura de l’entorn en els camps oberts a Pirineu, envoltats de roures i castanyers, i els boscos de fagedes del Parc Natural.

Podeu saber més sobre Mas La Comademont al seu web https://www.lacomademont.com/ 

UNA INVERSIÓ EN TU MATEIXA

Els preus del retir de Ioga per Sant Joan ho inclouen tot (allotjament, àpats, activitats i revetlla) excepte el desplaçament fins a la casa.

Per altres opcions, consulta’ns.

Vull venir! Com ho faig?

Posa’t en contacte amb nosaltres per fer la reserva i consultar-nos qualsevol dubte que tinguis. 

Envia’ns un whats al 645475372 o un correu electrònic a info@tallerdeiogapremia.cat

La plaça només es confirma prèvia paga i senyal.

AVISOS LEGALS SOBRE LA RESERVA

La reserva de plaça només és vàlida un cop s’ha pagat l’import corresponent a la reserva.

Entenem la reserva com un compromís entre les dues parts: nosaltres ens comprometem a oferir-te el servei i posar-hi l’ànima perquè tot surti perfecte i gaudeixis d’una experiència enriquidora, i tu et compromets a venir, i a respectar unes mínimes regles de convivència.

NO es retorna la reserva si s’avisa amb menys d’una setmana d’antelació, excepte en cas de força degudament justificada amb els documents corresponents que ho acreditin.