Cap de Setmana de Ioga a la Natura

RETIR TARDOR. Respirar amb llibertat

La Bartra (Muntanyes de Prades), del 3 al 5 de novembre de 2023

Et proposem un cap de setmana de descans i regeneració perquè puguis aturar-te i respirar, endreçar-te i recarregar piles.

Coneixent, desbloquejant i connectant-te amb la teva respiració podràs crear un espai intern on descansar i trobar-te a tu mateixa.
Per això utilitzarem les eines del Ioga, i la connexió amb la Natura, en un entorn privilegiat. I també, farem una celebració molt especial de la Castanyada.


Serà a La Bartra, una encantadora casa rural, situada al cor de les Muntanyes de Prades, rodejada de boscos espectaculars, prats, silenci i quietud.

VALORACIONS DE LES PERSONES ASSISTENTS ALS NOSTRES RETIRS

UN PROGRAMA BEN CUIDAT PER QUE GAUDEIXIS I ET RELAXIS

L’objectiu d’aquest curs és obrir la respiració i alliberar-la per aconseguir calmar la ment, i per harmonitzar-nos amb els nostres propis ritmes i cicles, guanyant en salut i consciència.

Ho farem a través de la pràctica del Hatha Ioga, destacant el Pranayama, la interiorització, el recolliment dels sentits i meditació. I hi haurà passejades en la natura, txi kung, etc…

LA BARTRA, natura privilegiada a les muntanyes de Prades

La Bartra és un indret molt acollidor i amb una llarga història que es remunta a l’època neolítica i dels ibers. 

Amb el temps, La Bartra es va anar convertint en un punt de trobada de vells i nous amics, tant per practicar Taiji, com per gaudir de l’esplendor natural amb excursions, escalades, banys… i quan sorgeix, compartir animades vetllades, filosofia, música…

Arran d’això va néixer la necessitat d’ampliar i millorar les instal·lacions, i a poc a poc, reciclant tot allò que es podia aprofitar, amb temps i molt d’esforç, talment com l’au Fènix, tot aquell munt de runa es va anar convertint en la realitat actual.

LA BARTRA, és l’entitat que dona coherència i continuïtat al projecte, així com l’organització pràctica com a casa refugi per poder donar una senzilla però càlida acollida amb una alimentació vegetariana. Tot això fa possible que La Bartra sigui un espai obert tot l’any.

Podeu saber més sobre La Bartra al seu web https://labartra.com/

UNA INVERSIÓ EN TU MATEIXA

Els preus ho inclouen tot (allotjament, àpats, activitats i revetlla) excepte el desplaçament fins a la casa.

Per altres opcions, consulta’ns.

VULL VENIR! Com ho faig?

Posa’t en contacte amb nosaltres per fer la reserva i consultar-nos qualsevol dubte que tinguis.

 

La plaça només es confirma prèvia paga i senyal.

AVISOS LEGALS SOBRE LA RESERVA

La reserva de plaça només és vàlida un cop s’ha pagat l’import corresponent a la reserva.

Entenem la reserva com un compromís entre les dues parts: nosaltres ens comprometem a oferir-te el servei i posar-hi l’ànima perquè tot surti perfecte i gaudeixis d’una experiència enriquidora, i tu et compromets a venir, i a respectar unes mínimes regles de convivència.

NO es retorna la reserva si s’avisa amb menys d’una setmana d’antelació, excepte en cas de força degudament justificada amb els documents corresponents que ho acreditin.