Cap de Setmana de Ioga a la Natura

RETIR DE CAP D'ANY. Silenci intern i creativitat

La Comademont (Batet de la Serra, La Garrotxa), 29, 30, 31 de desembre 2023 i l’1 de gener de 2024

Et proposem acomiadar el 2023 amb una celebració espiritual i alternativa per començar el nou any des del descans i la connexió amb tu mateixa. Un regal pel cos i l’ànima, cuidant-te en un espai acollidor envoltat de natura, sense presses, aprenent eines que t’ajudaran a encarar el 2024 amb més salut i menys estrès.

Serà un cap de setmana de Ioga a la Natura, per connectar amb el silenci i la calma, els cicles interns i les emocions. Ho farem mitjançant les eines del ioga, emfatitzant en la interiorització i la meditació. També farem passejades per la natura, chi kung, a creativitat i moviment expressiu Rio Abierto.

Serà a Mas La Comademont, a La Garrotxa, en ple Parc Natural de la Zona Volcànica, una masia encantadora preparada per acollir grups on regna el silenci i la Natura.

VALORACIONS DE LES PERSONES ASSISTENTS ALS NOSTRES RETIRS

UN PROGRAMA BEN CUIDAT PER QUE GAUDEIXIS I ET RELAXIS

Totes les activitats estan adaptades a tots els nivells de pràctica, perquè tothom la pugui gaudir, des de principiants fins a experts.

De manera general el programa previst es divideix en dos grans blocs:

Ritual de Cap d’Any: tarda nit del diumenge 31 i dilluns 1 al matí. Extrèiem les ensenyances del 2023 i ens donem l’espai per endreçar-lo i acomiadar-lo en pau per poder començar amb energia renovada i els propòsits ben clars el 2024. Durant la tarda us proposem diferents activitats per recapitular el que ha estat aquest darrer any, i després del sopar, un ritual de pas d’any ben emotiu i diferent de tot el que has viscut fins ara.

-Retir d’hivern: des de divendres 29 a la tarda fins diumenge 31 després de dinar. Sessions de ioga sense presses i ben completes (incloent-hi postures, relaxacions i respiracions), meditacions, banys de bosc, silenci… Tot pensat per recarregar piles, trobar calma i connectar-te amb la teva essència. Important: Des de després de sopar de divendres fins diumenge abans d’esmorzar farem SILENCI. L’objectiu d’aquest silenci és poder aprofundir en la pràctica meditativa i en una mateixa.

* Ens reservem el dret de modificar el programa, en funció de les condicions climatològiques i les necessitats / demandes del grup.

MAS LA COMADEMONT, Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Mas La Comademont està situada al terme municipal de Batet de la Serra dins mateix parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, comarca famosa pels seus més de 30 cons volcànics i pedreres basàltiques, a uns 720 metres d’altura sobre el nivell de la mar.

La casa disposa d’una gran sala per als nostres tallers, amb terra de fusta; habitacions àmplies, amb una capacitat total d’aproximadament 50 persones; dos salons amb sala d’estar, biblioteca i sala de jocs.

Podrem gaudir de la Natura de l’entorn en els camps oberts a Pirineu, envoltats de roures i castanyers, i els boscos de fagedes del Parc Natural.

Podeu saber més sobre Mas La Comademont al seu web https://www.lacomademont.com/ 

UNA INVERSIÓ EN TU MATEIXA

Els preus ho inclouen tot (allotjament, àpats, activitats i revetlla) excepte el desplaçament fins a la casa.

Per altres opcions, consulta’ns.

VULL VENIR! Com ho faig?

Posa’t en contacte amb nosaltres per fer la reserva i consultar-nos qualsevol dubte que tinguis. 

Envia’ns un whats al 645475372 o un correu electrònic a info@tallerdeiogapremia.cat

 

La plaça només es confirma prèvia paga i senyal.

AVISOS LEGALS SOBRE LA RESERVA

La reserva de plaça només és vàlida un cop s’ha pagat l’import corresponent a la reserva.

Entenem la reserva com un compromís entre les dues parts: nosaltres ens comprometem a oferir-te el servei i posar-hi l’ànima perquè tot surti perfecte i gaudeixis d’una experiència enriquidora, i tu et compromets a venir, i a respectar unes mínimes regles de convivència.

NO es retorna la reserva si s’avisa amb menys d’una setmana d’antelació, excepte en cas de força degudament justificada amb els documents corresponents que ho acreditin.