Classes de ioga online a Premià de Mar

Busques una forma flexible i còmoda de practicar ioga? Descobreix les nostres classes de ioga online a El Taller de Ioga, Premià de Mar! Aquí, t’oferim l’oportunitat de gaudir de l’ioga des de la comoditat de la teva llar, mantenint la qualitat i l’essència de les nostres sessions presencials. Experimenta l’ioga a casa com mai abans!

Reproducir vídeo

Per què vam començar a realitzar classes de ioga online?

Al febrer de 2020, poc abans de la pandèmia de Covid-19, vam iniciar un canal de YouTube en català per promoure la pràctica de l’ioga en aquest idioma. La situació de confinament i l’excel·lent acollida dels nostres alumnes ens va portar a oferir ioga online de manera regular. Ara, pots unir-te a les nostres sessions de ioga online i gaudir d’una experiència única i personalitzada. Les classes de ioga online han revolucionat la forma de practicar ioga!

yoga online

En què consisteixen les nostres classes de ioga online?

Les nostres classes de ioga online segueixen el mateix programa i ritme que les sessions presencials a El Taller de Ioga. Cada sessió inclou treball corporal, energètic i una part final de relaxació i meditació. Preparat per experimentar l’ioga a casa amb un toc especial? Les nostres sessions de ioga online estan dissenyades per oferir-te la millor experiència de ioga en català.

centro de yoga

Horari de les nostres sessions de ioga online

Oferim sessions de ioga online cada dilluns, dimecres i divendres de 9h a 10’15h. Pots participar en directe o gaudir-les en diferit quan millor et convingui. T’animes a incorporar l’ioga a casa a la teva rutina diària? Amb les nostres classes de ioga online, és fàcil i convenient.

centro de yoga

No ho dubtis i prova les nostres classes de ioga online a Premià de Mar

No esperis més! Prova una sessió de ioga online gratuïta en català i descobreix per tu mateix la qualitat i el cuidat que posem en cada classe. A El Taller de Ioga, estem compromesos amb el teu benestar i desenvolupament personal. T’uneixes a la nostra comunitat de ioga online?