Río Abierto
15235
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15235,bridge-core-2.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Río Abierto

Treball corporal emocional

Moviment expressiu

Río Abierto

Què és moviment expressiu?

Treball corporal emocional

Moviment expressiu ens permet l’alliberament de les tensions físiques i emocionals, recarreguem energia i ens relaxem compartint la vivència amb el grup.Aquest grup d’aprofundiment combina el moviment guiat amb música, amb el moviment lliure. S’experimenta amb cos, emoció i creativitat. És un espai on pots dirigir tota la teva atenció sobre tu mateix. Recomanem l’assistència amb regularitat. A través del cos flexibilitzem el caràcter i així guanyem espai intern, aumentem la llibertat, recuperem la capacitat de decisió, augmentem la nostra vitalitat, mantenim en un to muscular i elasticitat adequada, gaudint en el nostre dia a dia, trovan, recuperant i mantenint l’alegria de viure amb plenitud. Integrem el moviment guiat i lliure el ball la imitació la creativitat la música el massatge el contacte l’expressió l’alineació la veu la improbització teatral l’auto-coneixement el silenci asanes de ioga estiraments.

 

Per a que serveix?

Per a treballar amb major consciència sobre les traves físiques, psíquiques i emocionals que ens estanquen en una personalitat mecànica. Profunditzant en el treball amb una mateix i amb l’altre, amb el fi de desenvolupar la conscienciació i el creixement del nostre veritable ser.

El moviment de l’energia vital, la pulsació bàsica de la vida que està present en cada cèl·lula i en la relació del cos del qual formem part.
Integrem l’aspecte terapèutic amb el creatiu, desenvolupant la sensibilitat, l’escolta, l’atenció, la irradiació i el silenci amb una actitud d’exploració i aprenentatge. Observant i conscienciant els nostres aspectes mecànics i rígids de la nostra personalitat dels quals ens donen una manera d’estar, sentir, pensar i relacionar-nos.

Consulta la web

https://www.tallerdeiogapremia.cat/moviment/

 

Condueixen: Mònica Costa i Joan Jorro