RETIRS de ioga a la Natura - El Taller de Ioga
Retirs de Ioga a la Natura. Som especialistes en organitzar retirs de ioga en llocs meravellosos per que et relaxis i recuperis energia.
retir de ioga, retiro de yoga, vacaciones de yoga, vacances de ioga, retiro, retir de ioga catalunya, retir ioga, retir yoga, retir ioga agost, retir ioga catalunya agost,
16598
page-template-default,page,page-id-16598,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17449
 

RETIRS de ioga a la Natura

Mira profundament la Natura i llavors ho entendràs tot millor”

Albert Einstein

A El Taller de Ioga portem organitzant retirs des de 2010. Creem experiències “d’autor” on la bellesa i el bon rotllo predominen, per ajudar-te a trobar els camins i les eines internes que et centren i t’ajuden a sentir-te millor. Això si, sempre des de la filosofia respectuosa del Ioga. Propiciem un ambient distès i relaxat on conèixer gent maca i fer amistats, fugint de la rigidesa o de rotllos extranys.

Creem espais on puguis connectar amb tu mateixa, escoltar-te i cuidar-te, de manera que l’experiència esdevé un regal pel cos i l’ànima.

Cal algun nivell o experiència en Ioga?

Els nostres retirs estan dissenyats per que puguin adaptar-se a tots els nivells, tan de principiant, com d’expert. Creiem fermament que tots els exercicis de Ioga s’ha de poder adaptar a tothom, tan física com mentalment, respectant els límits individuals amb amabilitat. El fet de ser dues/tres persones que conduim els retirs i la nostra amplia formació i experiència com a professors de ioga i conductors de retirs ens permet fer-ho.

Quin és l’objectiu dels nostres retirs?

L’objectiu dels retirs que organitzem és que les persones que hi participen puguin gaudir d’un espai cuidat per retrobar-se amb elles mateixes, descansar i aprendre les eines del ioga i la meditació que els siguin útils que les ajudin a millorar la seva qualitat de vida en tots els sentits.

Moltes vegades es traduiex el sentit de la paraula “Ioga” com unió. En els nostres retirs busquem aquesta unió a través de la Natura, tornant-nos-hi a sentir més propers, cosa que ens permet reconèixer la nostra essència. Reconnectem així amb els nostres cicles orgànics comprenent els cicles de Natura (les estacions) i d’aquesta manera, podem entendre què ens passa i com ho vivim, guanyant en salut estacional i eines per l’equilibri emocional i mental.

Que es fa en un retir?

En totes les nostres propostes combinem la pràctica del ioga, amb chi kung, meditació, passejos i banys de bosc. També incloem tècniques de massatge, creativitat i art; i celebracions especials com la de Cap d’Any i Sany Joan.

El programa que seguim és , adaptat a les circumstàncies climatologiques i de l’entorn el següent:

  • Matins: pràctica matinal per despertar el cos, esmorzar i excursió / passejada a la Natura. En totes les activitats a l’aire lliure incloem una part de pràctica interna com meditació caminant, banys de bosc, Chi Kung o ioga amb arbres.
  • Tardes: xerrada, sessió llarga de ioga temàtica segons el retir, i meditació o massatge o moviment expressiu Rio Abierto o…… En els retirs ens prenem tot el temps necessari per gaudir de sessions sense presses.
  • Nits: Meditació, o cant de mantres, o celebració (en especial en La Castanyada, Cap d’Any i Sant Joan).

I sempre, totes les activitats són opcionals.

Tots els nostres retirs i activitats tenen un aforament limitat a 30 persones com a màxim.

Les cases que ens acullen

Els retirs els organitzem en cases rurals i cases de colònies situades en espais de Natura preciosos on poder gaudir també d’una bona estada confortable i de bon menjar, mediterrani o vegetarià.

Acostumem a anar a La Garrotxa, la zona de les Guilleries / Montseny, la Serra de Prades, el Moianès, el Berguedà o la Cerdanya.

28, 29 i 30 d’octubre de 2022,

a Les Muntanyes de Prades

30, 31 de desembre i 1 de gener de 2023,

a La Garrotxa

7, 8 i 9 d’abril de 2023,

a La Garrotxa

23, 24 i 25 de juny de 2023,

a La Garrotxa

Del 31 de juliol al 6 d’agost de 2023,

a La Garrotxa

Tota la informació de cada retir (lloc, preus, programa. etc) sortirà publicada en breu

Si tens cap dubte o pregunta, envia’ns un missatge