fbpx
RESERVA LES TEVES classes presencials - El Taller de Ioga
Centre de Ioga creat l'any 2008. Sessions de ioga grupals i individuals, presencials i on-line. Retirs a la Natura i formació a mida per empreses i entitats
16512
page-template-default,page,page-id-16512,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

RESERVA LES TEVES classes presencials

HORARI DE CLASSES I RESERVA DE PLAÇA

Degut a les restriccions COVID, ens veiem obligats a limitar l’aforament a un màxim de 8 persones i ha concertar les sessions amb cita prèvia.

Per això hem creat els següent sistema que funcionarà mentre haguem de restringir l’aforament.

[ameliaevents type=list]

SISTEMA DE CITA PRÈVIA

  • Si us plau, us demanem que sigueu responsables amb les reserves. En estar limitat l’aforament, pot ser que hi hagi gent que es quedi fora. I si no veniu a la sessió, estareu perjudicant el demés. Si heu d’anul·lar una reserva feu-ho el més aviat possible per que una altra persona pugui gaudir de la sessió.
  • Les reserves s’han de fer com a mínim amb 12 h d’antel·lació de l’hora d’inici de la sessió.

Esperem que aquest sistema us sigui útil. Si teniu qualsevol dubte o pregunta estem a la vostra disposició per telèfon al 937513325 (fora de l’horari de classes) o per whatsapp al 645475372.