REPTE 108 SALUTACIONS AL SOL - El Taller de Ioga
Vols aconseguir fer 108 Salutacions al Sol pel Dia Mundial del Ioga? Doncs t'acompanyem en la preparació i l'execució. Augmentaràs la teva energia, força física, mental i el teu estat general millorarà.
Hatha Yoga, repte, reto, challenge, Salutacio al Sol, 108 Salutacions al Sol, Dia Mundial del Ioga, Saludo al Sol, 108 Saludos al Sol, yoga premia de mar, yoga premià de mar, ioga premia de mar, ioga premià de mar, cursos de yoga, yoga, yoga al Maresme, ioga, cursos de ioga, ioga en catala, Hatha Ioga, Meditació, Ioga personalitzat, Ioga a Premià, Ioga a Premià de Mar, Meditació Premià de Mar, Meditació Premia,
17603
page-template-default,page,page-id-17603,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17449,elementor-page elementor-page-17603
 

REPTE 108 SALUTACIONS AL SOL

Repte 108 Salutacions al Sol

L’any passat l’Àlex es va proposar el repte d’aconseguir fer 108 Salutacions al Sol pel Dia Mundial del Ioga, el 21 de juny i ho va aconseguir.

Aquest any, ho volem tornar a fer i hem obert el repte a totes les nostres alumnes i a qualsevol altra persona practicant de Ioga. Així que, aquest pròxim 21 de juny de 2023 a les 8:00 h del matí ens proposem repetir-ho ben acompanyats.

Per això iniciem ara al mes de març un entrenament i progressió per qui vulgui unir-se. 

La Salutació al Sol

La Salutació al Sol és una pràctica clàssica de l’Hatha Ioga que sovint s’utilitza per escalfar. 

Es tracta d’una sèrie de postures de flexió i extensió enllaçades (vinyasa) que s’executen coordinadament amb la respiració. Aquestes postures són la mitja lluna, la postura de flexió endavant, la postura eqüestre, la taula, la postura de vuit membres i el gos cara avall. 

És una pràctica ideal per fer al matí, ja que ajuda a pujar l’energia, desbloqueja la respiració, reforça l’esquena, etc..  

En el nostre repte, serà la pràctica principal. Per això també cal escalfar una mica abans de començar i complementar-la amb exercicis d’inclinació lateral i torsions. Idealment, s’acaba amb uns minuts de respiració profunda i meditació.

Fer servir l'orgull a favor nostre

Amb un repte com aquest, ens piquem l’orgull, com a incentiu, ja que el tenim. El fem servir de manera positiva i esportiva per guanyar en força física, capacitat aeròbica i, sobretot, força mental.

És important que aprenguem a ser conscients dels nostres límits, a veure i acceptar les nostres barreres internes, per transcendir-les de manera sana i segura. Potser algunes persones no arribem a fer les 108 Salutacions, però en el camí aprendrem que som molt més capaces del que ens pensem, haurem augmentat positivament capacitats, aprendrem a estimar on ens quedem com la millor opció per nosaltres i deixar anar el que no ens convé.

I si ho aconseguim, doncs festa grossa. Aquest repte, salvant les distàncies, és com aquell corredor de fons que es proposa fer una marató.

Beneficis

  • Augment de la resistència aeròbica
  • Augment del to muscular
  • Alliberació de la respiració
  • Augment del vigor i l’energia
  • Augment de la força i resistència mental
  • Millora de l’estat general
  • Aconseguir una pràctica iòguica estable en el temps

A qui va adreçat aquest repte

Aquest repte està adreçat a persones practicants de Ioga.

Si ets principiant ets pots unir igualment al repte, però abans t’aconsellem fer una o dues sessions on aprendre la seqüència que proposem. També et recomanem seguir una pràctica presencial amb una professora que et transmeti els valors i la manera de fer del Ioga.

Vídeo 108 Salutacions de l'Àlex

Com ho fem

Comencem amb un bon escalfament i des de 24 Salutacions al Sol (més o menys uns 12 minuts),  I anirem augmentant 4 rondes cada setmana.

Ens trobem un cop a la setmana per fer-ho juntes (virtualment o presencialment) i és responsabilitat teva repetir-ho una o dues vegades més. L’ideal és fer aquestes 24 salutacions cada dia .

Si t’apuntes al repte, t’afegeixes a un grup de whatsapp amb línia oberta amb nosaltres i la resta de participants. I anirem publicant tutorials, músiques, escalfaments, compensacions, etc. que et puguin ajudar a avançar.

 

COST

Per alumnes amb quota mensual (sigui presencial sigui on-line) és gratuït.

Per no alumnes el cost és de 15 € mensuals. Per inscriure’t, només has de clicar al botó d'”Accedir al repte”