Meditació
15350
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15350,bridge-core-2.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Meditació

Meditació

Què és la Meditació?

Segons la filosofia del ioga, una ment descontrolada, amb excés de pensaments, és l’origen del patiment quotidià. Coneixent-la i calmant-la a través de la meditació s’aconsegueix reduir el nivell d’estrès i angoixa considerablement.

Els beneficis són una major claredat, alleujament, llibertat personal i alegria. Alhora que la creativitat, la capacitat racional i de solucionar problemes milloren.
La meditació està sempre present en les nostres classes, ja que és l’objectiu final del ioga, però ens agrada oferir-te sessions més llargues, només dedicades a aquest tema, els dimarts i dijous a les 20:30 h.
Hi ha moltes tècniques de meditació: algunes estàtiques, altres dinàmiques, a través del cant, de l’art, etc… En les sessions de meditació t’oferim un ampli ventall d’aquests mètodes per que descobreixis quin s’ajusta més a la teva necessitat actual i puguis aprofundir-hi o incorporar-lo a la teva vida.

Horari: Dimarts i dijous de 20:30 a 21:45 h