Ioga - El Taller de Ioga
Centre de Ioga creat l'any 2008. Sessions de ioga grupals i individuals, presencials i on-line. Retirs a la Natura i formació a mida per empreses i entitats
13595
page-template-default,page,page-id-13595,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17449
 

Què és el Ioga?

 

El terme sànscrit IOGA té diferents significats, sent, al nostre entendre, “unió” i “disciplina” els que ho defineixen millor. I és que ioga és molt més que el que expressen aquestes dues paraules. Es tracta d’una filosofia de vida que mitjançant diferents pràctiques pretén unificar al ser humà en tots els seus aspectes: físic, mental, emocional i espiritual. Però no solament aspira harmonitzar a la persona individualment, si no que pretén connectar-la amb la divinitat fugint de tota idea de dualitat.

 

Els beneficis d’aquest treball són múltiples, i ajuden als practicants a aconseguir un major estat de benestar i felicitat. Començant per aconseguir un cos més sa i pur, la pràctica continuada duu al practicant a calmar i dominar les seves emocions i la seva ment, començant així un camí de creixement personal. La pràctica constant del Ioga ajuda a assolir un major equilibri físic, mental i espiritual, i desenvolupa un sentiment d’harmonia amb un mateix i el seu entorn.

 

Les nostres classes

 

Hatha Ioga

3 preparació braços

Ioga Suau

Pascimott 1 capçalera

Meditació

frozen-bubble-1943224_1920

Especialitats

Gat cara amunt

Actualment, potser sigui el Hatha Ioga el més conegut a Occident. Es tracta d’una disciplina on predomina el treball corporal (âsana). A les nostres sessions el combinem amb la consciència de la respiració (pranayama), i exercicis de concentració (Dharana), relaxació i meditació (Dyana).

Dirigit a persones que els hi fa mandra l’esport, però que necessiten moure el cos i calmar la ment. També és adequat per a persones amb alguna dolència (fibromialgia, artrosis, etc..) o per aquelles volen posar-se en forma. Els exercicis corporals són suaus (evitant algunes postures típiques del Hatha), respectuosos, i s’adapten totalment que el practicant pot fer, buscant sempre el màxim benefici possible.

L’objectiu del Ioga és arribar a controlar la ment per disminuir així el grau de patiment innecesari en les nostres vides.

La eina per això és la Meditació. Amb la pràctica obtenim una ment clara i centrada.

Som especialistes en adaptar la pràctica a diferents necessitats de diferents col·lectius. Per això fem sessions especials per dones embarassades, mares i nadons i infants. A part de que els exercicis són especifics per a cada cas, en aquestes sessions es crea un ambient on es pugui desenvolupar la creativitat i on la persona es pugui sentir lliure i acompanyada a l’hora.