Horaris i Preus - El Taller de Ioga
Horaris i preus de les nostres classes i serveis
cursos de yoga, yoga, yoga al Maresme, ioga, cursos de ioga, ioga en catala,
15728
page-template-default,page,page-id-15728,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17449
 

Horaris i Preus

A El Taller de Ioga volem posar-te les coses fàcils. Per això hem creat aquests horaris. Com pots veure, tenim un munt de sessions en diferents horaris de matí, migdia, tarda i vespre.

 

En qualsevol de les modalitats de tarifes que triis, l’horari sempre és lliure, per tal que puguis adaptar la pràctica a la teva necessitat i ritme de vida.

 

En la quota d’un dia a la setmana pots recuperar sempre la sessió. Si una setmana no pots venir, pots venir dues la següent (amb 15 dies de marge).

 

En les tarifes presencials mensuals (1 dia a la setmana i tarifa plana) s’inclouen també les 3 sessions on-line. Així tens la mateixa sessió que has fet al centre gravada i la pots practicar quan et vingui de gust. I si no pots venir al centre per qualsevol motiu, pots fer la sessió a casa.

 

Creiem fermament que, pels seus grans beneficis, el ioga ha de ser accesible a tothom. Per això, volem que les nostres tarifes siguin ajustades i raonables, però que a l’hora ens permetin sostenir el projecte mantenint un nivell alt de qualitat en les sessions.

I és per aquest motiu també, que aquest curs 2022-23 no pugem els preus.

 IOGA ADULTS

  • Tarifa Plana* (sessions il·limitades, presencials i on-line): 49 € / mes
  • 1 sessió presencial a la setmana*: 36 € / mes
  • 1 sessió presencial solta: 10 €
  • Només sessions on-line: 35 €/ mes
  • Abonament 10 classes: 90 €
  • Abonament 5 classes: 47 €

 

*Inclou totes les sessions on-line per que puguis practicar a casa

ESPECIALITATS*

  • Sessió individual: 45 € / sessió
  • Sessió en parella: 70 € / sessió
  • Profundització en el Ioga: 70 € per dissabte (45 € per alumnes de Tarifa Plana o una sessió presencial a la setmana) *