fbpx
Home_antiga - El Taller de Ioga
Centre de yoga de Premia de Mar. Sessions grupals de Hatha Ioga, Ioga Suau, classes individuals i retirs de ioga a la Natura. Sessions de ioga on-line
cursos de yoga, yoga, yoga al Maresme, ioga, cursos de ioga, ioga en catala,
14468
page-template-default,page,page-id-14468,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Benvingut / a al Taller de Ioga

Taller de ioga

Gaudeix dels beneficis del Ioga amb garanties.

Hatha Ioga

La pràctica del Hatha Ioga ajuda a assolir un major equilibri físic, mental i espiritual, i desenvolupa un sentiment d'harmonia amb un mateix i el seu entorn.

Ioga per a nens i nenes

El Ioga és una pràctica molt beneficiosa pels més menuts de la casa on es desenvolupa, entre altres, l’equilibri, l’harmonia i el control sobre si mateix.

Ioga en l'embaràs

L'embaràs és una etapa de transformació, on la dona només pot obrir-se i deixar que la natura creï vida dins seu. Aquesta etapa pot ser una vivència increïble, però pot venir acompanyada de molèsties que poden causar incomoditat.

Meditació

Aprèn a controlar els teus pensaments i a crear calma interna, per reduir l'estrès i l'angoix

Ioga terapèutic

Sessions individuals on et dissenyem una pràctica a mida amb l'objectiu de'ajudar-te a resoldre problemes concrets

Moviment Expressiu – Río Abierto

Moviment expressiu ens permet l’alliberament de les tensions físiques i emocionals, recarreguem energia i ens relaxem compartint la vivència amb el grup.

Retirs a la Natura

Vols passar un cap de setmana ben relaxant? Organitzem periòdicament caps de setmana i retirs de ioga a la natura. No cal cap nivell previ i estan oberts a tothom.

Teràpies naturals

T'oferim tot un seguit de teràpies i serveis per que puguis cuidar de la teva salut física i mental de manera alternativa i respectuosa

Terapia Gestalt

La teràpia Gestalt és un procés de desenvolupament personal que treballa l'harmonia entre el cos, el cor, la ment i l'esperit, per a viure una vida més plena.