Hatha Ioga - El Taller de Ioga
Centre de Ioga creat l'any 2008. Sessions de ioga grupals i individuals, presencials i on-line. Retirs a la Natura i formació a mida per empreses i entitats
15218
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15218,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17449
 

Hatha Ioga

Hatha Ioga

Què és el Ioga?

El terme sànscrit IOGA té diferents significats, sent, al nostre entendre, “unió” i “disciplina” els que ho defineixen millor. I és que ioga és molt més que el que expressen aquestes dues paraules. Es tracta d’una filosofia de vida que mitjançant diferents pràctiques pretén unificar al ser humà en tots els seus aspectes: físic, mental, emocional i espiritual. Però no solament aspira harmonitzar a la persona individualment, si no que pretén connectar-la amb la divinitat fugint de tota idea de dualitat.

Actualment, potser sigui el Hatha Ioga el més conegut a Occident. Es tracta d’una disciplina que combina el treball corporal (âsana), amb la consciència de la respiració (pranayama), i exercicis de concentració (Dharana), relaxació i meditació (Dyana).

Els beneficis d’aquest treball són múltiples, i ajuden als practicants a aconseguir un major estat de benestar i felicitat. Començant per aconseguir un cos més sa i pur, la pràctica continuada duu al practicant a calmar i dominar les seves emocions i la seva ment, començant així un camí de creixement personal.

La pràctica constant del Hatha Ioga ajuda a assolir un major equilibri físic, mental i espiritual, i desenvolupa un sentiment d’harmonia amb un mateix i el seu entorn.