On-line - El Taller de Ioga
Centre de Ioga creat l'any 2008. Sessions de ioga grupals i individuals, presencials i on-line. Retirs a la Natura i formació a mida per empreses i entitats
15706
page-template-default,page,page-id-15706,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17449
 

Aquest curs 2021-22, continuem on-line i presencialment

Obert a tots els nivells

 

Sabem que el Ioga funciona i t’ajuda a cuidar de la teva salut i el teu estat emocional. Ara més que mai la pràctica és necessària. Per això, si no pots venir al centre presencialment, seguim acompanyant-te mentre duri la crisi del Covid-19  emetent on-line tres sessions a la setmana  d’entre una hora i una hora i quart de durada, que pots fer en directe o a l’hora que tu vulguis, en exclusiva pels nostres alumnes.
 
En aquestes sessions seguim el mateix programa de continguts que en les classes presencials al nostre centre i inclouen una part de treball corporal (âsana), una de treball energètic i respiratori  i una part final de concentració / relaxació. Volem que l’experiència sigui el més propera a estar aquí, al centre amb nosaltres.
 

El preu és de 35 € mensuals.
 
Et deixem una sessió de prova, curteta,  per que puguis provar com treballem i començar a gaudir dels beneficis del Ioga.

Professors: Àlex Costa i Mònica Calvo