Cursos i retirs de Ioga - El Taller de Ioga
Centre de Ioga creat l'any 2008. Sessions de ioga grupals i individuals, presencials i on-line. Retirs a la Natura i formació a mida per empreses i entitats
16115
page-template-default,page,page-id-16115,page-parent,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17449
 

Cursos i retirs de Ioga

Aquest curs 2022-23 et proposem, a més dels nostres habituals retirs de ioga a la Natura, un curs d’un dissabte al mes a El Taller de Ioga. Una espècie de retir urbà, que et permetrà aprofundir en la pràctica, en tu mateixa, crèixer i avançar.

Tarifa Plana Ioga

CURS D’APROFUNDIMENT EN IOGA

RETIRS DE IOGA A LA NATURA

Un dissabte al mes, d’octubre a juny per tu. Per practicar amb calma i donar-te el temps i l’espai d’aprofundir en tu mateixa.

Els nostres 5 retirs en llocs de Natura preciosos. Tot un cap de setmana per desconnectar, recarregar piles i cuidar-te.