Curs Autoestima - El Taller de Ioga
Potència el teu benestar emocional i adquireix habilitats emocionals per millorar la teva qualitat de vida i aconseguir els teus objectius.
curso autoestima, creixement personal, curs comunicació, como quererse, benestar emocional, salut emocional, cuidar-se, emocions, sabiduria emocional, habilitats emocionals
17551
page-template-default,page,page-id-17551,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17449

El camí de l’autoestima

Potencia el teu benestar emocional

T’agrades, o et costa acceptar-te tal com ets?Amb el ritme exigent i frenètic actual et sents com si visquessis en manera “pilot automàtic”?,Pateixes estrès, ansietat…?Sents a vegades (o amb freqüència), frustració, manca d’il·lusió, desesperança, buit, estats de tristor i/o apatia?Et sents estancada, bloquejada…?Pandèmies, crisi, et costa sostenir situacions de tanta incertesa?Tens conflictes amb alguna persona important per a tu?T’has quedat enganxada o ancorada a algun succés del passat que encara et fa mal?

“Els sentiments i les emocions són el llenguatge universal que ha de ser honrat. Són l’expressió autèntica del que som”. -Judith Wright-

Cultiva l’art del benestar emocional

Què et proposem?

Al llarg del curs durem a terme tres tallers en els quals farem un recorregut per tres aspectes clau per a generar-te a tu i al teu entorn les condicions més favorables per a viure amb benestar emocional.
A través d’aquesta proposta, dinàmica i vivencial, detectarem els patrons de comportament que et causen malestar per a aprendre altres més adequats i que juguin a favor del teu benestar.

Aprendrem a triar bé els nostres estats emocionals, perquè sí, podem triar!!

Et convidaré a “desaprendre” i “reaprendre”. A adoptar una mirada nova que t’ajudi a generar-te millors emocions.

Et mostraré com entrenar diàriament i de manera orgànica la teva poderosa intel·ligència emocional. Sí, totes/us tenim aquest tipus d’intel·ligència, i la millor notícia és que es pot aprendre i incrementar!
Tractarem temes vitals com l’autoestima, l’autocura, la gestió emocional, la comunicació.

 

Per a què?

Perquè t’estimis més i millor!

Per a ser tu: aprendràs a posar les teves emocions a “treballar” al teu favor perquè siguis tu realment qui les gestiona, i no elles les qui et gestionin a tu.

Per a facilitar-te la vida: i evitar que els problemes o dificultats siguin un obstacle per al teu benestar. Les emocions ens afecten en la manera en què ens sentim, pensem i actuem. Influeixen completament en la nostra vida i a vegades fins resulten incapacitants, perquè ens impedeixen ser i/o actuar com realment som, desitgem o necessitem.

Per a protegir-te: les emocions que sentim en el nostre dia a dia es manifesten en el nostre cos, tant per a bé com per a mal. Quan no les gestionem bé, les somatitzem (per exemple en forma de tensió muscular), i si no les atenem (alguna cosa que fem sovint), pot desembocar fins i tot en trastorns psicosomàtics.

 

Per a qui?

Per a tu que vols viure la teva vida amb major benestar, independentment del gènere amb el qual t’identifiquis, siguis jove o ja no tant.

 

Què t’emportaràs?

  • Les claus per a començar a construir el teu propi benestar emocional.
  • Un pla d’entrenament de bons hàbits emocionals.
  • Desenvolupament de les teves habilitats i competències emocionals.
  • Una nova manera de mirar i veure les coses.
  • Millora del teu benestar emocional individual (i, per extensió, col·lectiu!).

 

Dinamitza / condueix:

Marta Carrillo. Especialista en cultura emocional i benestar. Entrenadora emocional. PNL-Coach.

Dades previstes i horaris: *

 • Dissabte 04/03/23 de 10-13:30h
 • Dissabte 01/04/23 de 10-13:30h
 • Dissabte 06/05/23 de 10-13:30h

 

Inversió:

35€ / sessió
Descompte del 20 % si t’apuntes als tres cursos.

 

Inscripcions

Pots inscriure’t enviant un correu a info@tallerdeiogapremia.cat o enviant un whatsapp al +34645475372.

Visualitza aquí el taller introductori que vam fer el 04 de febrer en motiu del 15è aniversari d’El Taller de Ioga