Condicions de compra - El Taller de Ioga
Centre de Ioga creat l'any 2008. Sessions de ioga grupals i individuals, presencials i on-line. Retirs a la Natura i formació a mida per empreses i entitats
16058
page-template-default,page,page-id-16058,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17449
 

Condicions de compra

  1. PROCEDIMENT DE LA COMPRA

L’Usuari, per accedir als serveis o productes oferts per la Titular, s’haurà de donar d’alta a través del lloc Web mitjançant la creació d’un compte d’usuari. Per això, l’Usuari haurà de proporcionar de manera lliure i voluntària les dades personals que li seran requerides, les quals es tractaran conforme allò dispost en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

L’Usuari escollirà un nom d’usuari i una contrasenya, comprometent-se a fer un us intel·ligent d’aquests i no posar-los a disposició de tercers, així com comunicar a la Titular la pèrdua o robatori d’aquests o del possible accés d’un tercer no autoritzat, de manera que aquest procedeixi al bloqueig immediat.

També hi ha es pot fer la compra sense necessitat de registrar-se. Les dades facilitades pel comprador quedaran registrades durant 2 mesos i després es procedirà a la seva eliminació

  1. PREUS

Els preus de la Web figuren en euros (€) i no inclouen l’IVA.

L’IVA (a les compres realitzades a Espanya) es carrega automàticament abans de realitzar el pagament. El programa calcula automàticament els impostos que s’han d’afegir segons el pais de compra.

  1. FORMES DE PAGAMENT

Targeta de crèdit/dèbit (sense recàrrec)

Els pagaments es realitzen a través del TPV Virtual segur de Paypal. Les dades de la seva targeta no es recopilen per part de la Titular ni de cap sistema accessori i viatgen sempre encriptades. És imprescindible disposar del PIN per a compres amb targeta.

PayPal (sense recàrrec)

Els pagaments també es poden realitzar a través d’un compte autentificat de PayPal. L’empresa PayPal és l’encarregada de mantenir segures les seves dades.

  1. RESERVA DE RETIRS

A través d’aquest web es pot reservar plaça pels retirs en forma de bestreta. La resta del pagament es fa presencialment el primer dia del retir. Per a reservar plaça necessitem algunes dades personals per posar-nos en contacte amb l’usuari i donar totes les indicacions pertinents. Aquestes dades són: nom i cognoms, número de telèfon mòvil i correu electrònic. També necessitem l’adreça corresponent per poder emetre la factura. Aquestes dades es conserven durant un any.

  1. POLITICA DE DEVOLUCIONS

Productes digitals

Els productes digitals que no estiguin en bones condicions es podran tornar i es reemborsarà la totalitat del seu cost.

Com que l’usuari té a l’abast la prova gratuïta tant de les sessions presencials com on-line, no s’admetrà cap devolució per cap altre motiu que no sigui el bon estat del producte ofert.

En el cas de les subscripcions, tant de classes presencials com on-line, l’usuari pot anul·lar la subscripció quan vulgui. Aquest fet no li dona dret al reemborsament del mes corrent ja pagat.

Reserva de retirs

  • La reserva del retirs només es retornarà en els següents supòsits:
  • Si l’anul·lació es fa un mes abans de la data d’inici del retir es retorna el 100 % de la reserva.
  • Si l’anul·lació es fa 15 dies abans, només es tornarà el 50 % de la reserva.
  • Motiu de salut degudament justificat mitjançant comprovants mèdics.
  • Força major degudament justificada

Actualitzada a 28/12/2020