Taller de Ioga | Qui som
13822
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13822,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Qui som

El nostre equip

Cofundadors

alex-costa

Format com a professor de ioga a l'escola Sâdhana. Actualment col·labora com a professor i tutor en els cursos de formació que dirigeix Julián Peragón a l'escola de formació Yoga Síntesis.

Àlex Costa

Cofundador i Codirector

Nascut a Barcelona el dia 29 d’abril del 1963.
Actualment visc a Premià de Mar (Barcelona)

Format com a professor de ioga a l’escola Sâdhana Barcelona. Actualment col·labora com a professor i tutor en els cursos de formació que dirigeix Julián Peragón a l’escola de formació Yoga Síntesis i publica regularment articles de ioga a la revista Integral.

Cofundador i codirector del centre EL TALLER DE IOGA a Premià de Mar (Barcelona), on actualment imparteix classes de setmanals de ioga, entre d’altres.

Va treballar durant 8 anys com a terapeuta al Balneari Prats, a Caldes de Malavella (Girona). Aprèn Quiromassatge d’Agustí Argany, Osteopatia de Lluís Roda, Reflexoteràpia de Lluís Bataller, Massatge Tradicional Tailandès de Juan José Plasencia, Reiki amb Rony, Aromateràpia de Josep Viu, Flors de Bach de Clara Biosca.

Desde l’any 2000 que imparteix classes de Hatha Ioga regularment, per adults, nens i nenes i avis (Consell Senior de Premià)

També s’ha especialitzat en Tallers de massatges, Shank Prakshalana (pràctica depurativa amb aigua salada ) i en la construcció de laberints com a eina de meditació.

monica-calvo

Actualment co-dirigeix, juntament amb Alex Costa, EL TALLER DE IOGA, on dóna classes de Hatha Ioga, de meditació, Ioga per embarassades, ioga per a mares i nadons, i imparteix els tallers de Reiki i forma nous professionals d'aquesta disciplina. És la responsable dels projectes ``Benestar a l'empresa`` i ``Vacances de Ioga a la Natura``.

Mònica Calvo

Cofundadora i Codirectora

Encara que sóc nascuda a Barcelona el dia 5 de setembre de 1977, visc a Premià de Mar (Barcelona) de tota la vida.

Actualment co-dirigeixo desde 2008, juntament amb Alex Costa, EL TALLER DE IOGA, on dono classes de Hatha Ioga, de meditació, Ioga per embarassades, ioga per a mares i nadons, i imparteixo els tallers de Reiki i formo nous professionals d’aquesta disciplina. Coordino els projectes “Benestar a l’empresa” i “Vacances de Ioga a la Natura”.

Col·laboro també en diferents mitjans ràdio (L’Ofici de Viure de Catalunya Radio i Tot d’Una de Radio Premia de Mar) i premsa local divulgant temes de ioga, espiritualitat i creixement personal

Sóc Llicenciada en Ciències Químiques l’any 2000, professora de Tai Ji Chen titula per Josep Lluís Serra (Ceitai, 2003). He après amb mestres com en Chen Shi Tong, la Dra Hu, Guillermo Leyva, Pep Lleonart, Jordi Vilà o l’Oscar Muñoz Galeano. Des de 2004 que ha donat classes de Chi kung i Tai Ji en diferents escoles i centres. L’any 2003 vaig conèixer a Àlex Costa i em vaig introduir al món del Ioga. A poc a poc he anat aprofundint més en el tema i m’he format com a professora de ioga (2006-2011) a l’Escola de Professors de Ioga Yoga Sintesis amb Arjuna Peragón, on actualment col·laboro. També m’he format com a doula (2014) amb Viktoria Lowental i actualment estic cursant un màster en yogaterapia amb el Victor Morera Siscar.

Equip

Els nostres col·laboradors

monica_costa

Terapeuta Psicocorporal Transpersonal

Mònica Costa

Terapeuta Psicocorporal Transpersonal

Formada en Movimiento y Técnicas Pscicocorporales de Sistema Río Abierto con Graciela Figueroa y en Hatha Yoga en la Escuela Sadhana Barcelona. Después de muchos años de trabajo personal, lo que me inspira ahora es el conectar con mi cuerpo, mis emociones, mis sentimientos y experimentar a través del movimiento. Con experiencia en talleres monotemáticos de Movimiento Expresivo para grupos de teatro, de retiros de yoga, personas en proceso de duelo, profesores de primaria en como gestionar el estrés, adolescentes en proceso de integración social y niños.

joan_jorro

Terapeuta Psicocorporal Transpersonal

Joan Jorro

Terapeuta Psicocorporal Transpersonal

Formado en Movimiento y Técnicas Pscicocorporales de Sistema Río Abierto con Graciela Figueroa y en Hatha Yoga en la Escuela Sivananda. Después de muchos años de trabajo personal, lo que me inspira ahora es el conectar con mi cuerpo, mis emociones, mis sentimientos y experimentar a través del movimiento. Con experiencia en talleres monotemáticos de Movimiento Expresivo para grupos de teatro, de retiros de yoga, personas en proceso de duelo, profesores de primaria en como gestionar el estrés, adolescentes en proceso de integración social y niños.

Raquel Buendia

Quiromassagista / terapeuta

Raquel Buendía

Quiromassagista / terapeuta
foto vianney

Vianney Carbonell

Terapeuta Gestalt

Terapeuta Gestalt
Psicopedagoga i educadora social
Formada en teatre terapèutic a l’Escola de l’Ésser
Formada en teràpia corporal a l’Escola de l’Ésser
Formada en teràpia social amb Impacte Teatre
Foramció bàsica en Educació Viva a CRAEV
Taller de patrons de relació i Procés Hoffman
Formada en PNL al Talent Institut