El taller de ioga
El taller de ioga
Quiromassatge
Si et ve de gust rebre un bon massatge o vols fer un regal original i saludable.

Des de ben antic, que totes les cultures s'utilitza el massatge com a teràpia per a tractar diferents dolències, conservar la salut i guanyar en vitalitat.

El quiromassatge és un recull de tècniques fetes amb les mans en contacte del cos del pacient. Aquestes manipulacions poden ser de diferents tipus com amassaments, percussions, friccions, buidats venosos, palmades, pessics, bombejos, sacsejades vertebrals, frecs, rodaments, estiraments miotensius, mobilitzacions, etc, d'intensitat variada.

Beneficis
    A nivell físic
    El massatge actua a nivell físic millorant el teixit muscular alleujant les contractures i la tensió acumulada, millora la circulació sanguínia i la circulació limfàtica, equilibra el sistema nerviós, ajuda a disminuir el teixit adipós, ajuda a la renovació del teixit ossi, estimula els òrgans interns com l'estomac o els budells i la pell s'allibera de toxines i cèl·lules mortes.
    A nivell mental
    A nivell mental, el massatge té un efecte relaxant i sedant, i és molt eficaç en problemes com l'insomni o l'ansietat.
Per a tothom
La proliferació d'escoles de quiromassatge i de professionals titulars ha fet que actualment el quiromassatge deixi de ser un luxe a l'abast de gent benestant, si no que s'ha convertit en una teràpia a l'abast de tothom. Si et ve de gust rebre un bon massatge o vols fer un regal original i saludable.
Quiromassatge Quiromassatge
C/ Doctor Fleming, 22 - 08330 Premià de Mar - 93 751 33 25 - info@tallerdeiogapremia.cat