El taller de ioga
El taller de ioga

C/ Doctor Fleming, 22
08330 Premià de Mar
93 751 33 25
info@tallerdeiogapremia.catPremià de Mar està molt ben comunicat. A vint quilòmetres de Barcelona i deu de Mataró. Té dues carreteres principals l'autopista C-32 i la Nacional-II. La població està connectada amb dues carreteres internes amb Premià de Dalt i Vilassar de Dalt.

Mitjans de Transport Public:
  • En tren: Agafeu la línia C1 de RENFE i baixeu a l'estació de Premià de Mar. Continueu Riera amunt fins creuar amb la Gran Via. Seguiu aquest carrer fins a arribar a Dr. Fleming (just abans d'arribar a la Plaça dels Països Catalans, sentit muntanya) i ens trobareu al cap de dos carrers.
  • En autobús. L'empresa Casas arriba fins a Premià de Mar. Hi ha dues parades posibles depenent d'on vingueu: la que està enfront de l'estació de tren i la de la Gran Via. En qualsevol dels dos casos, seguiu les instruccions anteriors.
Si veniu per carretera, teniu dues opcions, entrar a Premià de Mar per l'autopista C32 o per la NII
  • Per l'autopista C32. En sortir de l'autopista, gireu en les rotondes en direcció Premià de Mar. Seguiu per la aquesta carretera en direcció al mar fins que pasta un semàfor seguit d'una rotonda vegeu un cartell que indica "Policia Municipal". Continueu pel carrer Verge del Pilar fins que creui amb Dr. Fleming (davant d'una botiga de còmics). Estem a la cantonada.
  • Per la NII. Seguiu per la NII fins a trobar la carretera de Vilassar de Dalt. Pugeu per aquesta carretera fins a el segon semàfor. Gireu pel semàfor a l'esquerra (direcció Barcelona) i seguiu pel carrer Jacint Verdaguer fins a creuar amb Dr. Fleming. Ens trobareu al final del carrer.

ATENCIO: Per aparcar us aconsellem:
  • Abans de creuar la carretera de Vilassar de Mar i continuar a peu pels carrers Verge del Pilar, Enric Granados, Jacint Verdaguer o Gran via fins a arribar a Dr. Fleming. Estem al centre del poble i seguint el plànol no us perdreu.
  • A l'aparcament de terra del carrer Verge del Pilar amb la riera de Premià (Darrera del CAP). Per arribar al Taller de Ioga, preneu Verge del Pilar (en direcció a Mataró). Ens trobem a cinc minuts caminant.
  • A l'aparcament de pagament. Al carrer Jacint Verdaguer, a l'alçada del Taller de Ioga. Ens trobem a 2 minuts caminant.
C/ Doctor Fleming, 22 - 08330 Premià de Mar - 93 751 33 25 - info@tallerdeiogapremia.cat