El taller de ioga
El taller de ioga
Àlex Costa
Àlex Costa
Cofundador i Codirector
Hatha Ioga
Més informació (+)

Mònica Calvo
Mònica Calvo
Cofundadora i Codirectora
Hatha Ioga
Ioga embarassades
Ioga post-part
Ioga nens
Reiki
Més informació (+)

Mònica Costa
Mònica Costa
Moviment expressiu
Més informació (+)

Raquel Buendía
Raquel Buendía
Flores de Bach
Naturopatia
Quiromasage
Reflexologia
Chi kung
Més informació (+)

Dani de la Vega
Dani de la Vega
Homeópata
Més informació (+)

Toni
Toni
Terapeuta Gestalt
Més informació (+)
Àlex Costa

Nascut a Barcelona el dia 29 d'abril del 1963 a les 15:30 hores.
Actualment visc a Premià de Mar (Barcelona)

Format com a professor de ioga a l'escola Sâdhana. Actualment col·labora com a professor i tutor en els cursos de formació que dirigeix ​​Julián Peragón a l'escola de formació Yoga Síntesis.

Cofundador i codirector del centre EL TALLER DE IOGA a Premià de Mar (Barcelona), on actualment imparteix classes de setmanals de ioga, entre d'altres.

Va treballar durant 8 anys com a terapeuta al Balneari Prats, a Caldes de Malavella (Girona). Aprèn Quiromassatge d'Agustí Argany, Osteopatia de Lluís Roda, Reflexoteràpia de Lluís Bataller, Massatge Tradicional Tailandès de Juan José Plasencia, Reiki amb Rony, Aromateràpia de Josep Viu, Flors de Bach de Clara Biosca.

Des de l'any 2000 fins a l'actualitat, ofereix la seva energia compaginant i sintetitzant les seves dues facetes professionals: les Teràpies Naturals amb les classes de Ioga. També s'ha especialitzat en Tallers de massatges, Shank Prakshalana (pràctica depurativa amb aigua salada ) i en la construcció de laberints com a eina de meditació.

Àlex Costa
Mònica Calvo

Encara que sòc nascuda a Barcelona el dia 5 de setembre de 1977, visc a Premià de Mar (Barcelona) de tota la vida.

Actualment co-dirigeix, juntament amb Alex Costa, EL TALLER DE IOGA, on dóna classes de Hatha Ioga, de meditació, Ioga per embarassades, ioga per a mares i nadons, i imparteix els tallers de Reiki i forma nous professionals d'aquesta disciplina. És la responsable dels projectes "Benestar a l'empresa" i "Vacances de Ioga a la Natura".

Col·labora també en diferents mitjans ràdio (L’Ofici de Viure de Catalunya Radio i Tot d’Una de Radio Premia de Mar) i premsa local divulgant temes de ioga, espiritualitat i creixement personal.

Llicenciada en Ciències Químiques l'any 2000, professora de Tai Ji Chen titula per Josep Lluís Serra (Ceitai, 2003). Ha treballat amb mestres com en Chen Shi Tong, la Dra Hu, Guillermo Leyva, Pep Lleonart, Jordi Vilà o l'Oscar Muñoz Galeano. Des de 2004 que ha donat classes de Chi kung i Tai Ji en diferents escoles i centres. L'any 2003 va conèixer a Àlex Costa i es va introduir al món del Ioga. A poc a poc ha anat aprofundint més en el tema i s'ha format com a professora de ioga (2006-2011) a l'Escola de Professors de Ioga Yoga Sintesis amb Arjuna Peragón, on actualment col·labora. Recentment s'ha format com a doula (2014) amb Viktoria Lowental.

Mònica Calvo
Raquel Buendía

Terapeuta especialitzada en quiromassatge, reflexología podal, essències florals i Reiki.

Col·laboració en El Taller de Ioga:
Toni

Dani de la Vega

Homeópata

Mònica Costa

Vaig néixer a Barcelona el dia 28 d'agost del 1968 a les 07:50 hores.
Actualment visc a Vilassar de Mar (Barcelona)
Soc casada i tinc una filla de 12 anys

Col·laboració en El Taller de Ioga:
Després de molt anys de treball i experiencies boniques i a l'hora dures ara m'inspira el ballar, conectar amb el meu cos, els meus sentiments, les meves emocions i experimentar a través del moviment.

Mònica Costa
Meditació natura Om Àlex Mònica Àlex Río Abierto Laberint Retirs Mònica Àlex Meditació
C/ Doctor Fleming, 22 - 08330 Premià de Mar - 93 751 33 25 - info@tallerdeiogapremia.cat